Melonta

Melontakurssi 7.8.2021 Lapinlahdella Onkiveden rannalla.
Hyvillä opeilla uskaltauduimme melomaan myös Äkäslompolosta Kesänkijärvelle 7.9.2021.Kajakkiretki muodostuikin melkoiseksi seikkailuksi,mutta loppu hyvin kaikki hyvin.

Melonta kesällä 2022

Osallistumme Lapinlahden Purjehdusseuran kesätapahtumaan La 11.6.2022 esittelemällä melontaharrastusta.                                                                                              Lauantai 11.6. on myös Suomi meloo ja soutaa-päivä. Suunnitelmissa on järjestää melonnan peruskurssi mahdollisesti samana viikonloppuna.                              LAPINLAHDEN LADULLA on vuokrattavana kajakkeja ja kanootti Suomen Ladun jäsenille jotka ovat käyneet melonnan peruskurssin. Vuokra 10 eur./vrk. kahdelta ensimmäiseltä vuorokaudelta ja sen jälkeen 5eur./vrk.