Hiihtoviikko Ylläkselle!

22.8.2021

Jos Luoja suo ja Koronatilanne helpottaa on meille varattuna paikkoja Ylläkselle,Ylläskaltioon viikolle 13 (26.3-2.4.2022).

Majoitus 2-hengen saunallisessa hotellihuoneissa  tai saunallisessa 4-hengen parvihuoneissa puolihoidolla.Hintoihin sisältyy buffet aamiainen sekä päivällinen Äkäshotellin asiakassaunojen ja altaan käyttö sekä vapaa sisäänpääsy Äkäshotellin viihderavintolaan.

Matkan teemme Ramin kuljettamalla bussilla ja koko paketin hinta määräytyy lähtijöiden lukumäärällä,arvio 630-640€/hlö. Muista matkavakuutus hankkia peruutuksen varalta!
Tässä ennakkotietoja asiasta ja toimimme Koronatilanteen mukaan.
Ilmoittautua voi kuitenkin hyvissä ajoin Ritvalle puh.0400577069 tai
sähköpostilla ritva.venalainen@pp.inet.fi.Henkilöt,jotka eivät ole Lapinlahden Ladun jäseniä peritään 20€ lisämaksu tai liittymällä jäseneksi välttyy lisämaksulta.

Mukavaa ja liikunnallista syksyä toivottaa Lapinlahden Ladun puolesta
Ritva!